Náš pivovar používa starú, českú, osvedčenú technológiu. Samotné varenie a kvasenie je riadené (kontrolované, monitorované) moderným počítačovým systémom. V otvorených kadiach (spilkách) prebieha hlavné kvasenie. Počas hlavného kvasenia v kadiach vznikajú pivné peny, ktoré viažu na seba drsné chute v pive. Tieto peny sa musia mechanicky odstraňovať, aby v našom pive vynikla jemná a jedinečná chuť. Na výrobu piva sú používané najkvalitnejšie suroviny z Čiech, Nemecka a USA.

  • 10 ° - Výčapná 10ka – spodné kvasenie
  • 12 ° - Svetlý ležiak – spodné kvasenie, horká chuť, plzenského typu
  • 11 ° - Nevada ALE – vrchné kvasenie, horkejšia chuť, voňavejšie doplnené studeným chmelením
  • 16 ° - IPA – vrchné kvasenie, výrazná vôňa, chmelenie počas varenia aj chmelenie počas kvasenia
  • 13 ° - Tmavé – vrchné kvasenie, špeciálne slady s kávovou príchuťou, dochutené lesným medom
  • Špeciály podľa sezóny, napr.: 12 ° - Pšeničný špeciál – kvasnicové pivo

View the embedded image gallery online at:
https://www.brewer.sk/pivo#sigProId8177f21e71